سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در پى جنازه‏اى مى‏رفت ، شنید مردى مى‏خندد فرمود : ] گویا مرگ را در دنیا بر جز ما نوشته‏اند ، و گویا حق را در آن بر عهده جز ما هشته‏اند ، و گویى آنچه از مردگان مى‏بینیم مسافرانند که به زودى نزد ما باز مى‏آیند ، و آنان را در گورهاشان جاى مى‏دهیم و میراثشان را مى‏خوریم ، پندارى ما از پس آنان جاودان به سر مى‏بریم . سپس پند هر پند و پند دهنده را فراموش مى‏کنیم و نشانه قهر بلا و آفت مى‏شویم . [نهج البلاغه]
پـــــــــــیچک
درباره



پـــــــــــیچک


محسن
پیوندها
آرشیو یادداشت‌ها

بنا به اطلاعیه روابط عمومی هیئت کوه نوردی و صعودهای ورزشی استان تهران که به گروه کوهنوردی پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی از طریق نمابر ارسال شده است .
جناب آقای دوگ اسکات کوه نورد نام آشنا و پر آوازه انگلیسی که به عنوان میهمان افتخاری اجلاس کوه نوردی در کشورمان به سر می برد . طی برنامه ایی ویژه از هیمالیا و صعودهایش با تصاویر و فیلم های گرفته شده خواهد گفت .
این برنامه مطابق پوستر فوق قرار بود در آمفی تئاتر دانشکده معدن دانشگاه امیر کبیر برگزار شود که محل و ساعت آن تغییر کرده است .

زمان : یکشنبه 28 مهر - ساعت 18:30
مکان : سالن اجتماعات دفتر امور مشترک فدرسیونهای ورزشی  واقع در ضلع جنوبی مجموعه ورزشی  شهید شیرودی
------------ --------- --------- --------- -----
در میان فعالیتهای دوگ اسکات می توان اولین های بسیاری را مشاهده نمود که تکرار بسیاری از آنها همچنان به عنوان فعالیتهای بزرگ و دشوار محسوب می شوند.
دیواره جنوب غربی اورست بعد از بریتانیائی ها در معدود دفعات تکرار گردید
و یا مسیر جنوبی شیشاپانگما.
همچنین صعود مسیر شمالی کانچن چونگا و یا صعود سریع به دیران پیک. صعود و فرود جاودانه دوگ اسکات نیز از آن دست فعالیتهایی است که تنها یکبار پس از ایشان تکرار گردید.

اما دوگ اسکات را در ایران بیشتر با دیواره جنوب غربی اورست و کتاب مسیر دشوار نوشته جاوید کریس بانینگتون و ترجمه به یاد ماندنی جمشید هدایت نسب می شناسیم (در آن کتاب نام ایشان داگ اسکات درج شده و شاید تلفظ اشتباه داگ به جای دوگ از همینجا نشاط گرفته باشد).
وی در سال 1997 نیز یکبار به همراه کریس بانینگتون به منظور سفر به هندوکش از ایران عبور نموده و علاقه عجیبی به صعود علم کوه و دماوند دارد.
زمانیکه از وی برای برگزاری نشستی با کوه نوردان ایرانی دعوت به عمل آمد، با خوش رویی ابراز تمایل نمود و عنوان کرد تصاویر و گزارشهای جالبی از صعودهایش به همراه دارد که می تواند برای کوه نوردان ایرانی جذاب باشد.
از همه علاقمندان کوه نوردی دعوت می نمائیم تا در این نشست و به منظور آشنایی بیشتر با این چهره به یاد ماندنی کوه نوردی انگلستان حضور به هم رسانند.
همچنین جا دارد از روابط عمومی فدراسیون کوه نوردی و انجمن کوه نوردان دانشگاه امیر کبیر به منظور فراهم نمودن امکانات مورد نیاز این نشست قدردانی نمائیم.

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 87/7/28:: 11:8 صبح     |     () نظر