سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خلق را با قدرت خود، بی هیچ سابقه ای بیافرید و آنان را مطابق خواست خود ایجاد نمود . سپس آنان را در راه اراده اش پیشبرد و در راه دوستی اش برانگیخت . [امام سجّاد علیه السلام ـ در دعایش در ستایش خداوند، عزّوجلّ ـ]
پـــــــــــیچک
درباره



پـــــــــــیچک


محسن
پیوندها
آرشیو یادداشت‌ها

قیمت مسکن در مناطق مختلف تهران

گروه مسکن – مهدیس فرقانی: برخی از مالکان در بازار مسکن ترجیح می‌دهند در زمان فروش واحدشان، وامی را که در گذشته برای تامین کمبود نقدینگی خود به منظور بودجه مورد نیاز خرید فراهم کرده بودند به واحد جدیدی که قرار است خریداری کنند انتقال دهند.

 

اغلب بنگاهداران مسکن براین باورند که تعداد مالکانی که در بازار مسکن دست به چنین کاری می‌زنند، چشمگیر است اما از سوی دیگر عده‌ای از فعالان بازار معاملات املاک نیز معتقدند که اکثر فروشنده‌هایی که در زمان خرید واحد مورد نظرشان از وام خرید بهره‌مند بوده‌اند در زمان جابه‌جایی به دلیل دردسر انتقال وام از این اقدام خودداری می‌کنند.
یکی از دلالان بازار مسکن در این باره به «دنیای اقتصاد» گفت: مدتی است که بانک مسکن برای نقل و انتقال وام خرید مسکن از واحدی به واحد دیگر شروطی را تعیین کرده که اکثر متقاضیان با برآورد دردسرها یا دغدغه‌های احتمالی در مسیر مراحل اداری از این اقدام منصرف می‌شوند و به نقل از مالکان «عطایش را به لقایش می‌بخشند».
اما از طرف دیگر برخی از مشاوران املاک اظهار می‌کنند: مالکی شاید تا زمان فروش واحدش تنها سود وام خرید را پرداخت کرده باشد و هنوز اقساط مبلغ اصلی وام دریافتی را پرداخت نکرده باشد به همین خاطر اگر مالک قصد داشته باشد واحدش را به خریدار واگذار کند سعی می‌کند وام خریدش را به واحد جدید منتقل کند زیرا اگرچه سود وام را پرداخت کرده، اما از خریدار نمی‌تواند مبلغ فوق را دریافت کند چراکه مدت زمانی از عمر بنای واحد مذکور گذشته و رفته رفته از قیمت ملک کاسته شده است با این حساب مالک نه می‌تواند از خریدار مبلغ اضافی به عنوان جبران سرمایه‌ای که خرج پرداخت اقساط وام کرده را دریافت کند نه اینکه راضی می‌شود متحمل ضرر شود به همین دلیل این دسته از فروشنده‌ها سختی را به جان می‌خرند تا وام خرید را به واحد جدید خود انتقال دهند.
علاوه براین بنگاهدار دیگری در رابطه با فروشنده‌هایی که واحدشان از وام برخوردار است اما وام را به سند واحد جدید خریداری شده انتقال می‌دهند گفت: انتقال وام از واحد مسکونی قبلی به واحد جدید بستگی به میزان بازپرداخت اقساط وام دارد. برای مثال اگر تعداد اقساط پرداختی انگشت‌شمار باشد از انتقال وام منصرف می‌شوند اما معمولا آنهایی که بیش از دو سال اقساط وام را پرداخت کرده‌اند در زمان جا به جایی وام را انتقال می‌دهند.
وی در ادامه تاکید کرد: آن دسته از فروشنده‌هایی که وام خود را به واحد جدید انتقال نمی‌هند اگر انصاف داشته باشند مبلغی که به عنوان اقساط پرداخت کرده‌اند را از طریق افزایش نرخ فروش واحدشان جبران نمی‌کنند اما این روزها فروشنده‌ای که منصف باشد به ندرت پیدا می‌شود مگر فروشنده‌هایی که پول لازم هستند. اکنون فروشنده‌هایی که نیاز مالی فوری دارند از خریداران مبلغ اضافی به منظور برگشت اقساط پرداختی وام دریافت نمی‌کنند.

 


کلمات کلیدی: مسکن و اجاره خانه


نوشته شده توسط محسن 91/4/19:: 8:29 صبح     |     () نظر